Un reportatge de casament íntim

La Noe i el Jordi es van casar el passat 1 de Juliol al Brull. Van contactar amb mi a través del portal web www.bodas.net Sempre que venen clients que no et coneixen de res, que no venen recomanats per ningú, suposa un repte per les dues parts. Havien vist les fotografies i els havien agradat molt. Sobretot es van refiar dels comentaris.

En Jordi va ser qui va contactar. És estrany, perquè normalment és la dona qui s’encarrega d’aquestes coses als casaments. Però la veritat és que ho va tenir clar des de el principi, que jo seria la seva fotògrafa de boda. I això agrada i anima a fer un reportatge de casament preciós.

Els vaig conèixer en una primera presa de contacte a Barcelona. Setmanes després vam fer la sessió de fotos “preboda” i finalment l’1 de Juliol, el casament. Vaig anar acompanyada de la meva germana Yvette. Ella sempre m’ajuda en casaments importants. Té una delicadesa d’escàndol, i una sensibilitat fora de lloc. A part és una gran periodista. Amb ella, vaig poder completar un reportatge fantàstic.

La Noe i en Jordi han preferit reservar les més de 2000 fotografies que vam fer per a ells i els seus propers. Però ens han deixat posar algunes de les fotografies, per poder mostrar-vos una mica d’aquesta boda que va ser plena de moments emotius. Fins i tot vam acabar plorant les fotògrafes, ma germana i jo.

Un casament molt especial amb un resultat també especial. Gràcies Noe i Jordi per confiar amb nosaltres, per agrair el resultat i per deixar-nos compartir aquestes fotografies al blog. Que sigueu molt feliços els tres. 😉